Luxevakantiehuis-dordogne.com      A bientôt
Wilt u weten of dit luxe vakantiehuis nog beschikbaar is of heeft u vragen? U kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen.

Zsuzsi en Floris Stork
Tel: +33 (0)553553071
Contact

Wij kennen alle huizen persoonlijk en helpen u graag!
©2010 SIM Solutions
>>  Meer foto's
De woning

Via de poort komt u in een afgesloten gedeelte waar u o.a. het huis ziet liggen. Links van het woonhuis bevindt zich een kantoortje en rechts staat een atelier (waar de eigenaren verblijven). Het huis en het atelier staan dus los van elkaar. U heeft de volledige exclusiviteit over het zwembad en de omliggende tuin, dus alle privacy. U zult zich meteen welkom voelen door de hartelijkheid van de Belgische eigenaren. Zij geven u  graag allerlei tips voor de leukste uitstapjes in de buurt.

Wat ons hier aansprak is het charmante geheel, luxe zwembad met terras, de tuin en prachtige vergezichten. Aan de specifieke details van het huis is duidelijk te zien dat het door een architect is verbouwd.
Exterieur

De tuin is prachtig verzorgd en kijkt uit over een vallei waar een klein beekje stroomt en waar u de kerktoren van een naburig gelegen dorpje in de verte ziet liggen.

Het vroegere zwembad doet nu dienst als een bassin / vijver met ontspanningsterras. De witte waterlelies en koi karpers maken het een mooie plek. Er staan 3 ligbedden; een heerlijke plek om te genieten met een goed boek en helemaal tot rust te komen. U kunt zich hier heerlijk terugtrekken van de drukte bij het zwembad...

De tuin heeft diverse lekkere zithoekjes.

Zwembad

Dit is overweldigend. De plek is perfect gekozen, uitkijkend over de vallei. Het wordt uitstekend verwarmd en heeft een veiligheidscover die tegelijkertijd de warmte van het zwemwater vasthoudt. Er zijn 8 ligbedden met heerlijke kussens.

Naast het zwembad bevindt zich de zogenaamde 'Salon d'été'; een prachtige overdekte ruimte waar u heerlijk kunt loungen of zich kunt terugtrekken in de schaduw. De hometrainer staat in de schaduw.
Hier bevindt zich ook de 'cuisine d'été' (zomer keuken). Hier staan een ijskast, wastafel en aanrechtblad. Ideaal om de drankjes te koelen en om bijv. de lunch te bereiden.


Het huis staat op een helling. Hierdoor bevindt zich de entree aan de voorkant van het huis op de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Entree
Goed uitgeruste keuken (23 m2).
Zitkamer met toegang naar een klein buitenterrasje met zitje. Heerlijk voor een kopje koffie genietend van het mooie uitzicht.
In de zitkamer bevinden zich een eet- en een zitgedeelte (46 m2).

Slaapkamer 1: luxe elektrisch verstelbare tweepersoonsbed (1.80x2.00) met separate dressing en badkamer met douche/bad en wastafel. Separaat toilet.

Tweede verdieping
Werkruimte met bureau.

Slaapkamer 2: tweepersoonsbed (1.40x2.00) met separate dressing en badkamer met douche/bad en wastafel. Separaat toilet.

Benedenverdieping
Slaapkamer 3: tweepersoonsbed (1.60x.200) met en-suite badkamer met douche/bad en wastafel. Separaat toilet.
Slaapkamer 4: tweepersoonsbed (1.40x.200) en eenpersoonsbed (1.10x2.00) met en-suite badkamer met douche, toilet en wastafel.
Klein keukenblok

Dit huis is o.a. ideaal voor 2 gezinnen.
Le Balet du Val

Dordogne
Frankrijk
Een advies op maat?