Luxevakantiehuis-dordogne.com      A bientôt
Wilt u weten of dit luxe vakantiehuis nog beschikbaar is of heeft u vragen? U kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen.

Zsuzsi en Floris Stork
Tel: +33 (0)553553071
Contact

Wij kennen alle huizen persoonlijk en helpen u graag!
©2010 SIM Solutions
De woning

Aan het einde van een kort doodlopend landweggetjes vindt u dit authentieke, geheel gerestaureerde landhuis, verscholen in de prachtige natuur rondom Belvès.
De woning heeft meer weg van een klein kasteeltje dan van een landhuis. Aan het huis is een gastenwoning gekoppeld.

Hoofdhuis

Via de overkapte voordeur komt u de ruime, goed uitgeruste keuken binnen. U treft ondermeer aan een 5-pits gastoestel, een lang werkblad met dubbele wastafel. Er is voldoende kastruimte in de keuken aanwezig. Er staat een eettafel met 5 stoelen en een lange  bank.
Via de keuken komt u in de ruime formele eetkamer met lange tafel en 8 zitplaatsen. Vanuit de eetkamer kunt u via de trap naar boven of naar de zitkamer met open haard, een bank en een aantal luie stoelen. Naast de eetkamer bevindt zich nog een (studeer)kamer met open haard en 2 luie stoelen.

Achter de zitkamer bevindt zich de masterbedroom met 1x tweepersoonsbed (1.80 breed) en een prachtige moderne badkamer en-suite met bad, douche, dubbele wastafel en toilet.

Op de bovenverdieping van het hoodhuis bevinden zich 2 slaapkamers en twee badkamers:

1 slaapkamer met 1x tweepersoonsbed en 1x eenpersoonsbed
1 badkamer met douche, wastafel en toilet

1 slaapkamer met 3x eenpersoonsbed
1  badkamer met bad, wastafel en toilet

Gastenverblijf

Het gastenverblijf zit vast aan het hoofdhuis en is via een aparte ingang buitenom toegankelijk. Het gastenverblijf heeft een eigen koelkast en bestaat uit:

1 slaapkamer met 1x tweepersoonsbed
1 slaapkamer met 2x eenpersoonsbed
1 badkamer met douche, wastafel en toilet


Exterieur

De grote tuin is een waar paradijs voor de kinderen en sportieve ouders. Het gecombineerde tennis-, basketbalveld is in zeer goede staat. Ook het daarnaast gelegen voetbalveldje is goed onderhouden en heeft 2 goals.

Het indrukwekkende zwembad van 12x6 is diep genoeg om te duiken en heeft een ruim terras met overdekte buitenkeuken, bbq en loungehoek. Een gezellig geheel waar de gehele familie bij elkaar zal komen om te lunchen en 's avonds te eten. Ideaal ook om gewoon lekker een boek te lezen of een drankje te drinken. Ook voor de wat oudere mensen is dit een fijne plek vanwege de beschutting tegen de warme zon. U heeft een prachtig uitzicht over de valei en op Belvès, het middeleeuwse ommuurde stadje.

Ligging

U bent vlakbij de grote rivieren (de Dordogne en de Vézère) waar al het moois en lekkers van de Dordognestreek bij elkaar komen. Van kanovaren, grotten, mooie wandelroutes, prehistorische vindplaatsen tot de karakteristieke marktjes en restaurants met hun overvloed aan lokale heerlijkheden.

Uw vakantiehuis ligt op een eigen terrein van 2.5 hectare tegen een helling met prachtig uitzicht.
Volledige privacy is gegarandeerd, want uw dichtstbijzijnde buren zitten op geruime afstand.>>  Meer foto'sFournerie

Dordogne
Frankrijk
Een advies op maat?