Activiteiten & Omgeving

Manoir de Fraytet ligt in de Aquitaine, dichtbij chateau Biron op de middeleeuwse stedenroute van bastide-dorpen als Monflanquin, Villereal en Monpazier. U viert vakantie in een glooiend landschap dat kenmerkend is voor deze streek met uitzicht over lavendelvelden, bossen en weilanden. Beroemde wijngebieden als Bergerac en Cahors zijn nabij. Bezoek vooral de leuke vestingstadjes waar regelmatig avondmarkten worden georganiseerd met lange tafels en de mogelijkheid om je eigen maaltijd samen te stellen uit diverse lokale lekkernijen.

Geniet ook van de vele (sportieve) activiteiten in de directe omgeving zoals van ontelbare wandel- en fietsroutes en kanoën op de Dordogne, Vézère en de Lot. Er zijn diverse 9 en 18 holes golfbanen waar ook de beginner zonder GVB op mag spelen.

Een kleine greep uit het aanbod
Luxevakantiehuis-dordogne.com      A bientôt

Contact
Wilt u weten of dit luxe vakantiehuis nog beschikbaar is of heeft u vragen? U kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen.

Zsuzsi en Floris Stork
Tel: +33 (0)553553071
Wij kennen alle huizen persoonlijk en helpen u graag!
Manoir de Fraytet

Dordogne
Frankrijk
luxe vakantiehuis dordogne
©2010 SIM Solutions
Een advies op maat?
Eymet
Mooie bastide stad met veel oude gebouwen, gelegen aan de rivier de Dropt. Er zijn een aantal gezellige restaurants en u kunt hier canoën, wandelen, fietsen en paardrijden. In de maand augustus wordt er hier ook een middeleeuws feest georganiseerd met muziek, gevechten en mensen in oude klederdracht. Op 15 augustus is het het feest van witte wijn en oesters.
Meer informatie

Issigeac
Rustig middeleeuws met veel smalle steegjes en prachtige oude huizen. Vooral de geroemde markt op zondagochtend transformeert dit rustige plaatsje in een levendige plek die bezocht  wordt door mensen uit zowel de Dordogne als de Lot.
Meer informatie

Villereal
Een heel oud bastide stadje met een historisch plein omringd door mooie gebouwen en winkels. De 14e eeuwse markthal is zeer de moeite waard en iedere maandag is er een avondmarkt en op zaterdag de ochtendmarkt.  Erg leuk om lekker uit eten te gaan of te winkelen in de kleine boutiques. Er zijn wandel en fietsroutes in de buurt.
Meer informatie

Monflanquin
Mooi oud Frans stadje boven op een heuvel met prachtig uitzicht. Het plaatsje is charmant en kent minder tourisme ondanks dat het geclassificeerd is als "mooiste plaatsen in Frankrijk".  Er zijn een aantal leuke restaurantje te bezoeken en in de zomer worden er middeleeuwse gevechten te paard georganiseerd.
Meer informatie

Bergerac
Grote stad gelegen aan de rivier de Dordogne met een oud stadscentrum. Heerlijke terrasjes en leuke restaurants die uitkijken op de rivier. U kunt hier lekker winkelen, een boottocht op de rivier maken, of genieten van de locale keuken. Bergerac is natuurlijk ook bekend om haar uitstekende wijnen en er zijn diverse goede wijnhuizen te bezoeken, ideaal voor een wijnproeverij .
Meer informatie


Bezienswaardigheden en afstanden van uw vakantiehuis

Gavaudun (5km)
Monflanquin (7 km)
Villereal (15 km)
Monpazier (22 km)
Issigeac (31 km)
Eymet (47 km)
Bergerac (50 km)
Vliegveld Bergerac (46 km)
Cahors 70 (km)

Verder in de buurt
Kanovaren, paardrijden, vissen, wandelen, fietsen, klimmen, etc. ...