Luxevakantiehuis-dordogne.com      A bientôt

Contact
Wilt u weten of dit luxe vakantiehuis nog beschikbaar is of heeft u vragen? U kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen.

Zsuzsi en Floris Stork
Tel: +33 (0)553553071
Wij kennen alle huizen persoonlijk en helpen u graag!
©2010 SIM Solutions
De woning

'De Cottage I' is onderdeel van hetzelfde langgerekte gebouw als waar de Cottage II zit. Het geheel is goed gescheiden en u heeft alle privacy. Indien gewenst kunnen beide huizen worden gehuurd en samen worden gevoegd tot 1 comfortabele vakantiewoning met 2 gescheiden keukens en badkamers.

Dit landgoed heeft alle ingredienten voor een heerlijke onbezorgde vakantie ! Vanwege de vele faciliteiten zullen ook de kinderen hier met volle teugen genieten.


Indeling

Woning - 4 personen

Deze gezellige woning heeft een romantische grote zit/slaapkamer (met mooie oude balken), een goed uitgeruste keuken met eetttafel en stoelen en een badkamer met bad, douche, dubbele wastafel en toilet. De ruime extra zitkamer (10 x 5 m) heeft TV en Wifi. Er staat een imposante open haard, heerlijke banken om te lounchen, een grote eettafel waar u met zijn allen gezellig kunt eten of een spelletje doen en een goede 2-persoons slaapbank.

Exterieur

De Cottage I heeft een eigen terras met tafel en 4 stoelen.
Er is een echte oude kapel te bereiken via de binnenplaats; deze is werkelijk schitterend. Op het terrein zijn verder te vinden een speeltoestel, trampoline, een verwarmd privé zwembad  (12 x 6 m) met heerlijk zonneterras, ligbedden en parasols. Ook zijn er een privé tennisbaan en een ruime overdekte speelhal met een tafeltennistafel, badminton, volleybal, een half basketbalveld en een sauna met doucheruimte. Er is een buiten jacuzzi en bar naast het zwembad.

Tussen het chateau en het zwembad bevinden zich 2 houten hekken die afgesloten kunnen worden. De andere kant van het zwembad is via de grote tuin wel bereikbaar, maar dit is geen vanzelfsprekende of snelle doorgang.


>>  Meer foto's
Een advies op maat?
De Cottage
Chateau Lagut

Dordogne
Frankrijk