Luxevakantiehuis-dordogne.com      A bientôt

Contact
Wilt u weten of dit luxe vakantiehuis nog beschikbaar is of heeft u vragen? U kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen.

Zsuzsi en Floris Stork
Tel: +33 (0)553553071
Wij kennen alle huizen persoonlijk en helpen u graag!
©2010 SIM Solutions
Het kasteel

Het Chateau ligt op een groot landgoed waar nog een 5-tal vakantiewoningen te huur zijn. De authentieke architectuur van het gebouw verbergt ruime zalen met monumentale open haarden, muren van natuursteen en houten balken plafonds. Via de hal komt u in de majestueuze salon (10.5m x 7.5m) met natuurstenen muren. Een plek om te ontspannen in comfortabele zetels rondom een imposante open haard.

Vanuit de salon is er toegang naar een ander verhoogd terras, met een prachtig uitzicht over het hele domein. Het terras is voorzien van teak meubelen en een ingebouwde bbq. In hetzelfde deel van het huis vindt u een stijlvolle eetkamer. Deze eetkamer is verbonden met een complete eetkeuken. Deze keuken is voorzien van alle benodigde faciliteiten, een grote antieke eettafel en een gezellig grote open haard.

Op de begane grond (in dit hoofdgebouw) zijn drie grote slaapkamers. Deze kamers hebben allemaal een en-suite badkamer met inloopdouche. Op de eerste verdieping treffen we een romantische slaapkamer aan in de toren, en een grote slaapkamer voor vier personen. Op deze verdieping bevinden zich twee badkamers.

Het huren van het Chateau geeft toegang tot het zwembad, sporthal, sauna en alle andere activiteiten; er is veel te doen voor jong en oud.

U kunt ook het gehele domein huren (40 personen). De prijs varieert van 6.500 Euro in het laagseizoen tot 9.900 Euro in het hoogseizoen. U huurt dan behalve het Chateau ook de volgende huizen:

La Forge (4 volw + 2 kinderen)
De Cottage I (4 personen)
De Cottage II (4 personen)
Les Vignes (4 volw + 2 kinderen)
Le Pigeonnier (2 personen; binnenkort meer informatie)


>>  Meer foto's
Chateau Lagut

Dordogne
Frankrijk
Een advies op maat?