Luxevakantiehuis-dordogne.com      A bientôt
Wilt u weten of dit luxe vakantiehuis nog beschikbaar is of heeft u vragen? U kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen.

Zsuzsi en Floris Stork
Tel: +33 (0)553553071
Contact

Wij kennen alle huizen persoonlijk en helpen u graag!
©2010 SIM Solutions
Een kleine greep uit het aanbod
Sarlat 
In het centrum van de Périgord Noir ligt het prachtige middeleeuwse dorp Sarlat. Met het hoogste aantal historische gebouwen per m2 in Europa is het zeer de moeite waard om te bezoeken. Er is een prachtige wandelroute door het historische centrum. De markt op zaterdag is zeer de moeite waard.
Meer informatie 

Domme
Een heel oud stadje met een ommuurde vesting, boven op een berg langs de rivier de Dordogne. Schitterend uitzicht over de valei van de Dordogne. Erg leuk om lekker uit eten te gaan of te winkelen in de kleine boutiques.
Meer informatie

Belves
Het prachtige middeleeuwse Belves, een ommuurde stad met zeven torens. Een bezoek aan de overdekte marktplaats is zeer de moeite waard.
Meer informatie

Verder in de buurt
Kanovaren, paardrijden, vissen, wandelen, fietsen, klimmen, grotten etc. ...
Villa Ma Leifie

Dordogne
Frankrijk
Activiteiten & Omgeving

De Dordogne, ook bekend als de Périgord, is bekend om haar uitstekende keuken en wordt steeds vaker als vakantiebestemming gekozen. Deze Franse provincie heeft een overweldigende schoonheid met haar vele rivieren en kastelen. Geniet van de natuur, ontdek de prehistorische grotten, bezoek één van de vele antiekmarkten of trakteer uzelf op de lokale Franse keuken. Een vakantiegebied voor jong en oud met voor elk wat wils.

Uw vakantiewoning ligt in het zuidoosten van de Périgord op het mooie grensgebied van de Dordogne en de Lot.


Een advies op maat?