Luxevakantiehuis-dordogne.com      A bientôt
Wilt u weten of dit luxe vakantiehuis nog beschikbaar is of heeft u vragen? U kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen.

Zsuzsi en Floris Stork
Tel: +33 (0)553553071
Contact

Wij kennen alle huizen persoonlijk en helpen u graag!
©2010 SIM Solutions
De woning

Het hoofdhuis is bedekt met 'lauses', oeroude stenen dakpannen, die het geheel een authentieke uitstraling geven. De mooie oude poort doet denken aan vervlogen tijden. In totaal zijn er 3 huisjes; woonhuis, gastenverblijf en 'four'.

Interieur

Het interieur van de huizen is karaktervol en toont de zo bekende 'pierre apparente' (zichtbare steen in de muren).
Woonhuis:
Zit - en eetkamer met grote open haard, en lange eettafel. TV, dvd- en cd speler en boxen voor I-pod.
Keuken met espresso- en koffiezet apparaat, ijskast, oven, magnetron en afwasmachine.
Garderobe met toilet en fontein.
Op de 1e verdieping: 1 slaapkamer met 2-persoonsbed, 1 slaapkamer met stapelbed en 1-persoonsbed. Badkamer met wastafel en douche. Apart toilet.

Gastenverblijf:
Een ruime ouderslaapkamer (2-persoonsbed) met een badkamer ensuite, apart toilet, douche, bad, bidet, dubbele wastafel, walk in closet.
Een slaapkamer met een stapelbed.
Een ruime bijkeuken met droog- wasmachine, strijkijzer, extra ijskast en vriezer.

Four:
De kleine oude bakoven nu ingericht als slaap - speelkamer met een ronde tafel om lekker aan te tekenen en twee 1-persoonsbedden (ongeveer 20m2).

Exterieur

De tuin is gezellig met de vele plekjes om te tafelen. Diverse terrassen waarvan 1 overdekt en dus bij ieder weertype te gebruiken is. Het verwarmde zwembad is omgeven door een terras en ligt naast een buitendouche/toilet op een iets lager gelegen stuk van het terrein.

Ligging

Tussen velden en bossen, op ongeveer 5km van de rivier de Dordogne. In het zuid-oosten van de Dordgne op het prachtige grensgebied met de Lot. Genoeg mogelijkheden om leuke plaatsjes te bezoeken, grotten, canoën, klimmen, fietsen, wandelen, vissen en zwemmen.
>>  Meer foto's

Een advies op maat?
Villa Ma Leifie

Dordogne
Frankrijk