Luxe vakantiehuis dordogne richt zich op de mooiste luxe vakantiehuizen en villa's te huur in de Dordogne in Frankijk. Bijna alle vakantiehuizen hebben een verwarmd zwembad. Kijk verder op de site voor een luxe vakantie in een kasteel, een vakantiehuis of villa in de Dordogne in Frankrijk. A bientôt !
© 2013 Luxevakantiehuis-dordogne.com. Alle rechten voorbehouden.

Over ons

Sinds 2001 wonen we in de Dordogne. We willen hier nooit meer weg. Jamais, zeggen we inmiddels, en onze beide kinderen zeggen dat woord zelfs in accentloos Frans. In ons piepkleine dorpje leven wij het leven, zoals volgens ons, het leven bedoeld is. In de Dordogne ben je niet haastig op weg naar nergens, maar bekwaam je je in de joie de vivre. We leren er nog dagelijks bij, want in de Périgord raak je niet uitgekeken en beleef je elke dag een nieuw avontuur.

Hoe gaan wij te werk

Het huizenaanbod wordt door ons zorgvuldig geselecteerd op de volgende eigenschappen: landelijk gelegen, sfeervol, schoon, comfort en uiteraard een zwembad. In veel gevallen hebben de huizen veel meer dan alleen de bovengenoemde eigenschappen. Wij kennen in alle gevallen de eigenaar van het aangeboden huis en hebben alle locaties persoonlijk bezocht. Hierdoor zijn wij in staat om een onpartijdige en accurate beschrijving van het huis en de eventueel geleverde services te geven.
Bovendien kost u dit als huurder niets.

Ons doel is om u de allerbeste adressen van luxe vakantiehuizen in de Dordogne te geven. In een aantal gevallen betekent dat pure luxe en comfort, in andere gevallen betekent dat een bijzondere ervaring.

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in Frankrijk!

A bientôt.

Zsuzsi en Floris Stork


SIM Solutions S.A.R.L.
Le Touroulet
24800 Chalais
Frankrijk
Tel : +33 (0)553553071
Mobiel : +33 (0)672956177
E-mail : info@luxevakantiehuis-dordogne.com
Siret : 520 799 628 00018
TVA : FR11520799628

Luxevakantiehuis-dordogne.com
A bientôt
Tel : +33 (0)553553071
Stuur ons een e-mail

Exclusieve
vakantiehuizen
voor
luxe vakanties
in de Dordogne
in Frankrijk
Waarom via ons boeken?
Wij helpen u graag
(en snel !)

Geen boekingskosten!
scherpe prijzen zonder verrassingen
Wij kennen alle huizen persoonlijk

Wij kennen de Dordogne
we wonen er al ruim 13 jaar
Handige reservering- en reisservice.

Maakt uw verblijf onvergetelijk.

Toeristische kaart Dordogne, Charente en Lot
Leukste kaart van de Dordogne