Luxevakantiehuis-dordogne.com      A bientôt

Contact
Wilt u weten of dit luxe vakantiehuis nog beschikbaar is of heeft u vragen? U kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen.

Zsuzsi en Floris Stork
Tel: +33 (0)553553071
Wij kennen alle huizen persoonlijk en helpen u graag!
©2010 SIM Solutions
Een advies op maat?
De woning

Salviac is een mooi huis dat zeer recent is gerenoveerd. Het heeft een gezellige landelijke stijl en de muren zijn opgetrokken in 'pierre aparente' (zichtbare steen). Het huis is gebouwd tegen een helling waardoor het aan de zwembadkant 2 verdiepingen, en aan de boskant 3 verdiepingen heeft. Het ruime eigen terrein ligt midden in de natuur maar toch ook niet te afgelegen. Er zijn verschillende gezellige terrassen waar u lekker buiten kunt eten. Het verwarmde zwembad ligt vlak naast het huis.

De vriendelijke Belgische eigenaren wonen in een separaat gebouw op ruime afstand van uw vakantiehuis. Zij kunnen u alles vertellen over de buurt en leuke uitstapjes. Ze garanderen uw volledige privacy.

U profiteert van het beste uit 2 departementen: Dordogne en Lot. In de buurt is ontzettend veel te doen.

Indeling

Onderste verdieping
Slaapkamer 1: 1x  tweepersoonsbed (1.60x2.00)
Badkamer 1: inloopdouche, ligbad, toilet en wastafel
Grote dressing
Slaapkamer 2: 1x tweepersoonsbed (1.40x2.00) en 1x tweepersoonsbed (1.10x1.85)
Badkamer 2: inloopdouche, toilet en wastafel
Wasruimte

Begane grond
Entree
Ruime, goed uitgeruste keuken met eettafel en stoelen. Via de keuken komt u rechtstreeks bij de pergola waar buiten gegeten kan worden.
Ruime zitkamer met 2x tweepersoons- en 1x 4-persoons zitbanken, 3 zitjes, muziekinstallatie en TV.
De gehele begane grond is uitgerust met vloerverwarming die in de zomer wordt omgezet naar vloerverkoeling. Het zorgt voor een zeer aangename temperatuur.

Eerste verdieping
Slaapkamer 3: 1x tweepersoonsbed (1.40x2.00) en 1x 1-persoonsbed (0.90x2.00)
Deze slaapkamer wordt gekoeld met airco (evenals alle andere slaapkamers)
Boekenkasten met veel leesvoer

Exterieur

Salviac heeft een ruime tuin van 4 Ha en ligt midden in de natuur. Een gebied dat zich uitstekent leent voor wandelingen, paardrijden, fietsen en toeren.

Onder de pergola naast de keuken kan het eten worden opgediend met de lokale Franse heerlijkheden. Het zwembad geeft verkoeling op het heetst van de dag en heeft een aangenaam zonneterras met parasols.

Voor mensen die paarden bezitten: u kunt uw eigen paard meenemen en stallen op het terrein (vraag naar de mogelijkheden).
>>  Meer foto's
Salviac

Lot
Frankrijk