Luxevakantiehuis-dordogne.com      A bientôt
Wilt u weten of dit luxe vakantiehuis nog beschikbaar is of heeft u vragen? U kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen.

Zsuzsi en Floris Stork
Tel: +33 (0)553553071
Contact

Wij kennen alle huizen persoonlijk en helpen u graag!
©2010 SIM Solutions
De woning

Dit prachtige vakantiehuis ligt in de vallei van de Vézère. U bereikt deze 5-sterren woning via een kronkelweg in de heuvels vlak boven Les Eyzies, een gezellig dorpje met veel leuke restaurants en genoeg te doen.  Wat meteen opvalt is het spectaculaire uitzicht. Deze woning is met groot oog voor detail afgewerkt. De eigenaar, jarenlang de bedrijfsleider van een 2 sterren restaurant, heeft zijn oog voor detail en passie voor perfectie tot uiting laten komen in dit unieke plekje.

Interieur

Via de entree komt u in de ruime gezellige zitkamer met open haard. Aansluitend ziet u de eetkamer met bar en de zeer goed uitgeruste open keuken. Er bevinden zich 2 ruime slaapkamers op de begane grond met openslaande deuren naar het terras en mooi uitzicht. Beiden hebben ruime, luxe badlkamers met bad, douche , toilet en wastafels. Boven treft u naast een goed uitgeruste bibliotheek nog 2 slaapkamers met badkamers aan waarvaan er een voor kinderen bestemd is. 

Exterieur

Het huis is omgeven door bos en ligt op een helling met prachtig uitzicht. U kunt 3 auto's parkeren op uw eigen terrein. Buiten treft u een authentieke bbq aan, terras met zonwering en tafel met stoelen, ruim verwarmd zwembad van 12x6m met infinity rand, afdekking en afsluitbaar hek en uiteraard buitenmeubilair en parasols.
La Truffière

Dordogne
Frankrijk
Een advies op maat?
>>  Meer foto's