Kom met uw vrienden, familie, jaarclub of kookclub naar de Dordogne! Voor alle vrienden- clubs is de Périgord een Eldorado voor een onvergetelijke vakantie. Vooral in september en oktober.

Kijk op onze nieuwe site!
NIEUW !
Luxe vakantiehuis dordogne richt zich op de mooiste luxe vakantiehuizen en villa's te huur in de Dordogne in Frankijk. Bijna alle vakantiehuizen hebben een verwarmd zwembad. Kijk verder op de site voor een luxe vakantie in een kasteel, een vakantiehuis of villa in de Dordogne in Frankrijk. A bientôt !
© 2013 Luxevakantiehuis-dordogne.com. Alle rechten voorbehouden.


Warm aanbevolen door Zsuzsi en Floris

Heeft u weinig tijd om uw vakantie uitstapjes in te plannen? Of weet u nog niet helemaal waar dat lekkere restaurantje zit? Dan kunnen wij Wendy van harte aanbevelen. Wij hebben haar in de Dordogne leren kennen, haar Frans is vloeiend en ze heeft veel contacten met de lokale bevolking.

Tips & Trips van Wendy

Hartelijk welkom in De Dordogne, één van de mooiste streken van Frankrijk. Ideaal voor een heerlijke vakantie. De Périgord is echt fantastisch. U komt ogen en oren te kort. Daarom help  ik u graag met Tips & Trips om uw verblijf in de Dordogne onvergetelijk te maken.

Zelf woon ik ruim 14 jaar in de  Dordogne. Ik ken de plekken die u beslist moet zien, maar ook de geheime adresjes die u zelf nooit zult vinden. Ik kan u ook 'op weg helpen'. Met een paar tips, en alvast het restaurant voor u reserveren. Wilt u met uw eigen kookclub naar de markten waar de 'chefs' ook zelf hun inkopen doen? Ik kan het allemaal voor u regelen.

Aanbod 1: Drie tips van Wendy

Wilt u tijd besparen?
Zonder omwegen naar het juiste adres?
Teleurstellingen voorkomen?
Maar gewoon heerlijk genieten, en mij het regelwerk laten doen?

Kies dan voor "Drie Tips van Wendy". Ik regel voor u 3 wensen op het gebied van restaurants (inclusief reserveren), attracties, musea, theater (inclusief reserveren), verhuur van vervoermiddelen etc. Voor deze service reken ik 50 Euro.

Interesse? Stuur een e-mail naar wendy@luxevakantiehuis-dordogne.com.
Ik neem dan contact met u op.

Aanbod 2: Trip met Wendy

Een wijnreis door de fraaie Bordeaux velden? Een culinaire trip naar het truffel mekka? Een sportieve ontdekkingstocht in de prachtige Dordogne? Kies voor een zorgeloos verblijf in de Dordogne en besteed de organisatie uit. Ik geef graag  vorm aan uw reiswens. Hoe onbezonnen, lastig of gek. Ik bezorg u een onvergetelijke tijd.  Samen kijken we naar de invulling en creëren we een programma tot in detail, van a tot z: routes, reserveringen, afspraken, tijdsplanning etcetera.

Maatwerkprogamma's pur sang, voor kleine en grote groepen,  voor kleine maar ook grote budgetten.

Interesse? Stuur BIJTIJDS een e-mail naar wendy@luxevakantiehuis-dordogne.com. Ik neem dan contact met u op.


Luxevakantiehuis-dordogne.com
A bientôt
Tel : +33 (0)553553071
Stuur ons een e-mail

Exclusieve
vakantiehuizen
voor
luxe vakanties
in de Dordogne
in Frankrijk
Waarom via ons boeken?
Wij helpen u graag
(en snel !)

Geen boekingskosten!
scherpe prijzen zonder verrassingen
Wij kennen alle huizen persoonlijk

Wij kennen de Dordogne
we wonen er al ruim 13 jaar