WELKOM BIJ LUXE VAKANTIEHUIS DORDOGNE

Ons Enthousiasme Verklaard

In 2001 begonnen we als startup. Onze liefde voor de Dordogne combineerden we met marketing-communicatie kennis en verstand van internet. Onze business? Vraag en aanbod bij elkaar brengen. In eerste instantie voor Nederlanders. Gevolgd door Belgen, Engelsen en Fransen.

Ons geheim? Focus op Kwaliteit, Klantgericht werken en een Klein bedrijf willen zijn. De korte lijnen spraken zowel huurders als verhuurders aan. Resultaat: Trouwe klanten en langdurige relaties. Ja, zelfs vriendschappen.

En nu volhouden! Gemotiveerd blijven. Wij bruisen nog van ambities. Als gedreven collectioneurs van bijzondere vakantiehuizen. En als grensverleggers in gastvrijheid. Van tevreden klanten blije huurders maken. Uw vakantie is het waard om onvergetelijk te zijn. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

À bientôt ! Zsuzsi en Floris Stork

CONTACT
Zsuzsi and Floris Stork

HUUR EEN LUXE VAKANTIEHUIS

Zo Zijn Onze Manieren

BEKIJK
Zsuzsi and Floris Stork

HOE WE WERKEN

Door Ons Geselecteerd

Het huizenaanbod wordt door ons zorgvuldig geselecteerd op de volgende eigenschappen: landelijk gelegen, sfeervol, schoon, comfort en uiteraard een zwembad. In veel gevallen hebben de huizen veel meer dan alleen de bovengenoemde eigenschappen. Wij kennen in alle gevallen de eigenaar van het aangeboden huis en hebben alle locaties persoonlijk bezocht. Hierdoor zijn wij in staat om een onpartijdige en accurate beschrijving van het huis en de eventueel geleverde services te geven. Bovendien kost u dit als huurder niets.

Contact

ONS DOEL

De Beste Adressen in De Dordogne

Ons doel is om u de allerbeste adressen van luxe vakantiehuizen in de Dordogne te geven. In een aantal gevallen betekent dat pure luxe en comfort, in andere gevallen betekent dat een bijzondere ervaring in een charmante vakantiewoning. Wij zullen u altijd een onpartijdig advies geven over de geschiktheid voor uw gezelschap.

OUR PROCESS

WERKWIJZE

Huurovereenkomst en Boekingsprocedure
Lees meer
WHAT DO TO IN DORDOGNE

ACTIVITEITEN

Ontdek De Dordogne, Frankrijk
Lees meer

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in de Dordogne in Frankrijk!

NIET ZEKER WAT TE KIEZEN?

ADVIES OP MAAT