EEN FAMILIEBEDRIJF

We Wonen in De Dordogne

Sinds 2001 wonen we in de Dordogne. We willen hier nooit meer weg. Jamais, zeggen we inmiddels, en onze beide kinderen zeggen dat woord zelfs in accentloos Frans. In ons piepkleine dorpje leven wij het leven, zoals volgens ons, het leven bedoeld is. In de Dordogne ben je niet haastig op weg naar nergens, maar bekwaam je je in de joie de vivre. We leren er nog dagelijks bij, want in de Périgord raak je niet uitgekeken en beleef je elke dag een nieuw avontuur.

À bientôt ! Zsuzsi and Floris Stork

CONTACT
Zsuzsi and Floris Stork

HUUR EEN LUXE VAKANTIEHUIS

Zo Zijn Onze Manieren

BEKIJK
Zsuzsi and Floris Stork

HOE WE WERKEN

Door Ons Geselecteerd

Het huizenaanbod wordt door ons zorgvuldig geselecteerd op de volgende eigenschappen: landelijk gelegen, sfeervol, schoon, comfort en uiteraard een zwembad. In veel gevallen hebben de huizen veel meer dan alleen de bovengenoemde eigenschappen. Wij kennen in alle gevallen de eigenaar van het aangeboden huis en hebben alle locaties persoonlijk bezocht. Hierdoor zijn wij in staat om een onpartijdige en accurate beschrijving van het huis en de eventueel geleverde services te geven. Bovendien kost u dit als huurder niets.

CONTACT

ONS DOEL

De Beste Adressen in De Dordogne

Ons doel is om u de allerbeste adressen van luxe vakantiehuizen in de Dordogne te geven. In een aantal gevallen betekent dat pure luxe en comfort, in andere gevallen betekent dat een bijzondere ervaring in een charmante vakantiewoning. Wij zullen u altijd een onpartijdig advies geven over de geschiktheid voor uw gezelschap.

OUR PROCESS

WERKWIJZE

Huurovereenkomst en Boekingsprocedure
Lees meer
WHAT DO TO IN DORDOGNE

ACTIVITEITEN

Ontdek De Dordogne, Frankrijk
Lees meer

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in de Dordogne in Frankrijk!

NIET ZEKER WAT TE KIEZEN?

ADVIES OP MAAT