Zo zijn onze manieren

1. Ons bedrijf bestaat ècht en kunt u gemakkelijk bereiken
SIM Solutions S.A.R.L. is een in Frankrijk gevestigd bedrijf met een Nederlandse directie.

Vestigingsadres:
78, Moulin du Touroulet
24800 Chalais
Frankrijk

Telefoon: +33 (0) 55 35 53 071
Email: info@luxevakantiehuis-dordogne.com
Website: www.luxevakantiehuis-dordogne.com

2. Algemene voorwaarden
Ons bedrijf is ingeschreven bij de Franse Kamer van Koophandel (Siret : 520 799 628 00018) en is BTW plichtig (TVA : FR11520799628). Al onze werkzaamheden geschieden conform de regels van het Franse Recht. SIM Solutions is een intermediair tussen huurders en verhuurders van luxe vakantiehuizen in de Dordogne. Voor huurders van een luxe vakantiehuis zijn hier geen kosten aan verbonden.

3. Helder aanbod: U weet exact wat u huurt
SIM Solutions besteedt veel tijd en energie in het correct omschrijven en fotograferen van de luxe vakantiehuizen. Datzelfde geldt voor de vermelding van de huurprijzen en condities (wat is inclusief en wat is exclusief). U weet exact wat u huurt en welke diensten onderdelen zijn van de huurprijs.

4. Boekingsprocedure

  • Per e-mail of telefoon doet u bij ons een aanvraag naar een bepaald huis.
    Als het huis beschikbaar is, maken wij voor u een boekingsformulier aan en krijgt u een e-mail waarin u wordt verzocht uw boeking verder af te ronden.
  • Zodra u uw gegevens in het boekingsformulier heeft ingevuld en akkoord bent gegaan met de Algemene huurvoorwaarden is uw boeking definitief.
    U ontvangt van ons een boekingsbevestiging en dient binnen 8 dagen een (aan)betaling te doen.
  • Zodra die betaling is ontvangen door de huiseigenaar krijgt u van ons een bevestiging.
  • 9 weken voor aanvang van de huurperiode ontvangt u van ons een herinnering voor het betalen van het restant huurbedrag, waarborg en eventuele aanvullende kosten (alle kosten worden u tijdens het boekingsproces van te voren duidelijk kenbaar gemaakt).
  • Zodra die betaling is ontvangen sturen we u weer een bevestiging samen met een routebeschrijving/sleuteldocument.

Meer informatie over onze werkwijze.
Tip: sluit altijd een reis- en annuleringsverzekering af. Controleer ook in uw aansprakelijkheidsverzekering of door u veroorzaakte schade aan een vakantiehuis vergoed wordt.

5. Veilige betaalomgeving
Het betalen van de huursom aan de verhuurder geschiedt door uzelf via uw eigen bank. Malafide rekeninghouders worden door uw bank automatisch gesignaleerd.

6. Omgang met persoonsgegevens
SIM Solutions gaat met uw persoonsgegevens om conform de regels van de General Data Protection Regulation (GDPR). Deze regels gelden voor de gehele EU. Voor meer informatie verwijzen we naar onze Privacy Policy.

7. Klachten en geschillen
SIM Solutions doet er alles aan om klachten voor te zijn. Mocht u een klacht hebben over ons platform, dan kunt u contact opnemen met Floris Stork via info@luxevakantiehuis-dordogne.com
Wij zullen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 dagen inhoudelijk reageren. Wij zijn als platform niet verantwoordelijk voor de verhuur van vakantiehuizen die op het platform worden aangeboden. Daarvoor zijn de verhuurders zelf verantwoordelijk.