OVERWEEGT U OM UW

Vakantiehuis of Villa in de Dordogne te Verhuren

EN ZOEKT U EEN BETROUWBARE PARTNER?

De Juiste Huurders

We hebben een betrouwbare en loyale klantenkring waarvan een groot gedeelte jaarlijks terugkomt.

Eenvoudig & Efficiënt

Wij verzorgen de boekingen van A tot Z en maken het voor u eenvoudig om te verhuren.

Zonder Risico

We werken op ‘no cure, no pay’ basis. Wij zijn pas succesvol als u succesvol bent.

WAAROM VERHUREN VIA LUXE VAKANTIEHUIS DORDOGNE

De Vier “P’s” van Succesvol Verhuren

Personal
SIM Solutions is een familiebedrijf. Wij combineren het savoir vivre van de Fransen met de Hollandse nuchterheid. Persoonlijk contact, korte lijnen, heldere afspraken zijn de beste ingrediënten om succesvol te bemiddelen. Het vinden van huurders die uw huis respecteren is daarom essentieel. Een tevreden huurder respecteert uw huis.

Presence
Wij wonen in de Dordogne. Dit is een groot voordeel t.o.v. de vele websites die alleen werken met Internet profielen. We hebben in principe 365 dagen per jaar contact met onze (potentiële) huurders en geven graag een persoonlijk en deskundig advies. We zijn trots op het grote aantal terugkerende huurders elk jaar.

Precision
Het voldoen aan het verwachtingspatroon van de huurder speelt een belangrijke rol in het respectvol omgaan met uw vakantiehuis. Daarom stoppen we zoveel tijd in het correct omschrijven en fotograferen van uw huis. Ook delen wij de resultaten van onze tevredenheidsenquêtes. Zo ontvangt u gedetailleerde informatie over de beoordeling van onze diensten en over de tevredenheid van uw huis.

Professional
Wij nemen het gehele boekingsproces en administratie voor u – op professionele wijze – uit handen. We informeren u of uw housekeeping over elke boeking met een gedetailleerde omschrijving van elke partij, zodat u erop kunt vertrouwen dat elk verblijf soepel verloopt. U ontvangt pas een factuur van ons nadat u uw geld van de huurder heeft ontvangen, zodat u geen enkel financieel risico loopt. We hebben inmiddels een groot netwerk van specifieke professionals opgebouwd. We voorzien u graag van betrouwbare adressen voor schoonmaak, zwembad- of tuinonderhoud en sleuteloverdracht. Mocht u daar zelf al iemand voor hebben, dan kan dat natuurlijk ook.

WAT ONZE EIGENAREN ZEGGEN

Wij vinden het bijzonder prettig samenwerken met LVD. De bemiddeling verloopt soepel, LVD werkt snel, de gegevens op de website zijn up-to-date. Ze begrijpen de wensen van de huiseigenaren. Adequaat, ter zake kundig en betrouwbaar. Goed zaken doen!

Hans in ‘t Veen en Els Imthorn, eigenaren van Le Peyret

We hebben een heel leuke samenwerking met Zsuzsi en Floris. Ze zijn persoonlijk ons huis komen bekijken en weten op die manier perfect wat ze aanbieden. De boekingsaanvragen worden supersnel verwerkt en opgevolgd, en dat wordt ook per direct aan ons doorgegeven. De communicatie is heel duidelijk zowel naar de klant als naar ons toe. We zijn zeer tevreden!

Jan & Ritt, eigenaren van Domaine de Salviac

Uw vakantiehuis verhuren via Luxe Vakantiehuis Dordogne

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR

Unieke Vakantiehuizen

Van landelijk gelegen charmante vakantiewoningen tot landhuizen en villa’s, wij zoeken naar unieke vakantiehuizen. Er is geen lijst met criteria voor een Luxe Vakantiehuis Dordogne, maar als wij enthousiast zijn dan denken we dat anderen dat ook zullen zijn. Ons doel is onze huurders een beleving te geven.

Denkt u dat uw huis past binnen ons assortiment, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen om een eventuele samenwerking te bespreken.

 PRAAT MET ONS OVER

Het Verhuren van Uw Huis

CONTACT