Hoelang duurt een vakantie? Twee, drie weken? Welnee! Maanden! Als we de voor- en de napret meetellen. Vakantie is een magisch toverwoord. Spreek het uit en de productie van het gelukshormoon endorfine maakt direct een bliksemstart.

Het maakt niet alleen blij. Het stimuleert het voorstellingsvermogen. Zeg: “Cherie, nog vier weken, en Charles serveert ons de Ris de Veau in zijn Auberge Dordogne.” Wedden dat ‘Cherie’ een stralende glimlach toont en er een zacht ‘mmmm-geluid’ over haar lippen rolt.

De voorpret is daarom net zo belangrijk als de vakantie zelf. Het maakt je weerbaar. Veertien dagen slecht weer thuis? De wetenschap dat je over 15 weken in je eigen zwembad kan duiken, doet wonderen.

Wij van Luxe Vakantiehuis Dordogne denken daarom dat er twee type boekers zijn. Voorpret Genieters en Last Minute Hunters. Voor deze laatste groep is vakantie synoniem voor het ultieme koopje. Hun vakantie is geslaagd met het boeken van een Super Deal.

Terug naar de Voorpret Genieters. Deze mensen hebben het de laatste jaren niet gemakkelijk. Tenminste de meeste VG-ers. De Corona maatregelen hebben een fatale uitwerking op het vakantiegevoel. Onzekerheid is troef. In alle opzichten. Mogen we komen? Zo nee, krijgen we ons geld terug? Wanneer moet ik beslissen?

Luxe Vakantiehuis Dordogne zag de boekingsbui bijtijds hangen. Veel gasten wilden graag boeken, maar ja, wat doet het virus? Blijft dat een vakantiebederver? Afijn u herkent vast wel dit dilemma. Immers, iedereen wil stress vrij kunnen boeken.

Dus introduceerde wij een unieke garantie “Corona-stress-vrij huren”. Kon je boeking om Corona redenen niet doorgaan, dan was dat geen probleem. Dan boek je gewoon een nieuwe periode. Desnoods in het volgende jaar. Dit aanbod werd een enorm succes. Echt waar! In heel veel huizen in Nederland en België was weer alle ruimte voor een ongelimiteerde voorpret.

Terug naar nu. Begin november dachten we nog: Corona-stress-vrij huren hoeft niet meer. Helaas. Daar dacht Covid – 19 toch heel anders over. In luttele weken is heel Europa weer in de ban van het virus. Met alle gevolgen van dien. Inderdaad, ook de voorpret ligt weer onder vuur.

Dus wat hebben we gedaan: De Garantie van Corona-stress-vrij huren is weer terug op de site van Luxe Vakantiehuis Dordogne. Iedereen kan met een gerust hart boeken. Maar wat net zo belangrijk is?  De Vakantie Voorpret krijgt weer alle ruimte. Iedereen kan zich weer verheugen op een heerlijke vakantie in de Dordogne. Daarom is Corona-stress-vrij huren eigenlijk een Voorpret Booster.

Wie nu boekt bij ons verzekert zich van a. een heerlijke vakantie en b. maanden lang optimale vakantie voorpret. Deze booster ligt voor iedereen klaar. Bijwerkingen zijn niet bekend. Nou ja, het schijnt dat menig flesje wordt opengedraaid om te vieren dat de vakantie voorpret nu echt is begonnen.
Klik hier voor de December actie