Tevredenheidsscore 2019

Ook dit jaar zijn wij weer zeer trots op onze exceptioneel hoge score in ons jaarlijkse tevredenheidsonderzoek.

Alle huurders ontvangen van ons een verzoek om een enquête in te vullen. De antwoorden worden gegeven op een schaal van 1 tot 5 waarbij 1 zeer slecht, en 5 uitstekend is. Ons streven is om voor alle onderdelen minimaal een 4 te halen. We meten de tevredenheid over het vakantiehuis maar ook de tevredenheid over ons als bedrijf.

Toelichting grafiek
Aantal ingevulde enquêtes tot nu toe: 453

Kwaliteit huizen 2019

Kwaliteit onze service en website

Conclusie: Exceptioneel hoge score in 2019
Nog nooit is er in een enquête jaar zó hoog gescoord als in 2019. Niet alleen waren onze huurders zeer tevreden over de huizen maar ook over de website en hoe ze zijn behandeld door ons.
Het prachtige weer heeft zeker ook meegeholpen in de hoge score. Onze huurders zijn natuurlijk vrolijker en blijer als de zon schijnt. Van mei tot en met september was het hier prachtig.

Scores van de vakantiehuizen
Traditioneel gezien scoort de hoeveelheid ruimte altijd het hoogste. Zo ook in 2019 met een geweldige score van 4.74. Daarnaast scoorden het zwembad en de ligging van het huis ook hoog met 4.47 resp. 4.43. De punten die het meest verbeterd zijn in 2019 waren de netheid van de woning en de keukens.

Scores van onze website en onze response
Traditioneel gezien waren correctheid van reageren en snelheid van reageren altijd de hoogste scorers. In 2019 ook weer met nog hogere scores dan voorheen (beiden 4.65). De belangrijkste verbeteringen in 2019 waren routebeschrijving, website lay-out en de correctheid van onze huisbeschrijvingen.

Blije huurders
Uitermate trots zijn we dat we in 2019 door maar liefst 97% van de respondenten worden aangeraden aan familie en vrienden.

Verbeterpunten

  • Het onderwerp dat het vaakste een onvoldoende kreeg was het onderhoud van de woning. Nog steeds met een zeer hoog gemiddelde van 4.16 is het absoluut niet slecht te noemen. Er waren afgelopen seizoen al verbeteringen te zien. Uiteraard zijn onze huiseigenaren druk met verbeteringen voor het komende seizoen.
  • Wij zullen zorgen voor nog betere beschrijvingen van de huizen en nog betere foto’s om het geheel zo waarheidsgetrouw mogelijk weer te geven. Ook zullen we de routebeschrijvingen verder verbeteren.
  • De zoekfunctionaliteit van de website wordt verbeterd.

 

Onze hartelijke dank aan alle huurders die onze enquete hebben ingevuld. We zijn heel blij met het resultaat.

Zsuzsi en Floris